Fuente V

20 490 kr ink. moms

Terrassvärmaren FUENTE V är perfekt för både privata terrasser och restaurangterrasser eller uteplatser.

Beskrivning

Letar du efter en dekoration för din terrass som kommer att vara en källa till värme och ljus på samma gång? Vill du förlänga sommaren i din terrass? Satsa på terrassvärmaren FUENTE V, som passar perfekt både i enskilda terrasser och vid restaurangterrasser eller uteplatser.

FUENTE V är en modern och elegant gasvärmare som drivs av en cylinder, som ger användarna en fantastisk vision av eld. Jämfört med andra produkter av denna typ sticker den ut med sin intressanta, okonventionella form. Dess bas, smal vid basen, vidgas uppåt, liknar bokstaven V. Tack vare detta ser den väldigt snygg ut och ger intryck av lätthet. Det hela är toppat med en glashärdskammare som skyddar elden från fem sidor. Denna konstruktion av kammaren säkerställer att lågan inte blåser ut och kommer inte att vara mottaglig för yttre förhållanden.

FUENTE V-serien av terrassvärmare kan arbeta på en 11 kg gasflaska, kontinuerligt i upp till 55 timmar.

Gasbrännare som används i terrassvärmaren är vår egenutvecklade design som kännetecknas av hög hållbarhet och säkerhet, vilket, i kombination med automatiseringen av en av de välkända europeiska tillverkarna, gör att du kan få en fantastisk vision av eld som tilltalar även det mest krävande ögat. Lågan som bildas i härden ryker inte och färgar inte glaset. Tack vare detta är din vision av eld inte bara alltid perfekt, utan ser också väldigt naturlig ut.

Att tända terrassvärmaren FUENTE V kan göras manuellt, med hjälp av styrenheten som sitter direkt på värmaren, eller med fjärrkontrollen. För ventilerad enhet Från det ögonblick du trycker på körknappen kommer det inom 5 sekunder att finnas en vacker eld som du kan justera. Beroende på ditt humör, mängden ljus eller värme du behöver kan du välja en av de 7 parametrarna för flamstyrka och intensitet. Men om du bestämmer dig för att terrassvärmarens arbetstid har gått ut kan du stänga av den när som helst med ett klick.

På grund av att våra värmare kan placeras både i trädgården, på terrassen eller på uteplatsen – i det fria, där vädret inte alltid är torrt, för deras produktion Vi använder endast rostsäkra eller lackade material. Brännaren och element i direkt kontakt med elden är gjorda av pannplåt, som är resistent mot stora temperaturfluktuationer. Dessutom säkrade vi den med ett lager zink, vilket påverkar dess korrosionsskydd, och täckte den sedan med eldstadsfärg med hög temperatur. Dessutom är alla skruvar och fästelement gömda inuti huset. Tack vare detta ser det mer attraktivt ut och minskar möjligheten för obehörig öppning av ugnskammaren.

Du kan nivellera terrassvärmaren tack vare de justerbara fötterna. Panelerna som täcker förbränningskammaren är gjorda av härdat glas, som har ökat motståndskraft mot mekaniska skador och är motståndskraftigt mot värme.

Modernt styrsystem har en termoelementsensor som stänger av gastillförseln till enheten när lågan slocknar.

Ytterligare information

Vikt 49 kg
Nominell effekt

5,7

Minsta effekt (kW)

3,2

Maximal gasförbrukning (kg/h)

0,36

Minsta gasförbrukning (kg/h)

0,2

Kontrollventil

Anstoss TESC01

Styrning

Kontrollpanel / Fjärrkontroll (tillval)

Ström

Batterier/strömadapter (tillval)

Garanti

2 år